В КП «Київтеплоенерго» триває обговорення тарифів на опалення та гарячу воду, які будуть діяти з 1 серпня

Комунальне підприємство «Київтеплоенерго» надало на розгляд матеріали до КМДА про перегляд тарифів на опалення та гарячу воду, для затвердження і встановлення з 1 серпня 2018 року. Розрахунок тарифів здійснено згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869. Перегляд був зумовлений переданням теплового господарства столиці та розширенням території ліцензійної діяльності КП «Київтеплоенерго» з виробництва, транспортування і постачання теплової енергії в м. Києві, а також схваленням тарифу на виробництво теплової енергії ТЕЦ-5, ТЕЦ-6 з 01.08.2018 на відкритому засіданні НКРЕКП від 14 червня.

Тарифи будуть переглянуті для наступних категорій споживачів: «населення», «бюджетні установи», «інші споживачі». Крім того будуть встановлені тарифи на послуги з постачання гарячої води для розрахунків зі споживачами категорії «релігійні організації», «управителі багатоквартирних будинків».

Детальніше ознайомитися зі структурою тарифів можна за посиланням.

Обговорення триває протягом 26 червня – 2 липня. Відповідні оголошення розміщені на сайті КП «Київтеплоенерго», на офіційному порталі КМДА, у газеті «ХРЕЩАТИК», на інформаційних стендах Центрів комунального сервісу та центрів надання адміністративних послуг РДА м. Києва.

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 7 календарних днів від моменту публікації оголошення за адресою: 01001, м. Київ, пл. Івана Франка, 5 та на електронну адресу [email protected] 

Друк