«Київтеплоенерго» завершило ліквідацію пошкодження на Саксаганського, рух транспорту відновлений

Спеціалісти КП «Київтеплоенерго» завершили ремонтні роботи з усунення пошкодження тепломережі за адресою: вул. Саксаганського, 22. Про це повідомив начальник відділу експлуатації теплових мереж КП «Київтеплоенерго» Олександр Пелипишин.
«Для оперативного усунення пошкодження магістрального трубопроводу у цілодобовому режимі працювали дві аварійно-відновлювальні бригади Київтеплоенерго, а також було задіяно спецтехніку. Незважаючи на усі складнощі проведення робіт, які виникали через розташування інших комунікацій – електричних кабелів, ліній зв’язку, працівникам вдалося виконати все у визначені терміни. Пошкоджену ділянку трубопроводу замінено на нову», – зазначив Олександр Пелипишин.
Нагадаємо, пошкодження тепломережі на вул. Саксаганського сталося 5 листопада 2019 року о 16:40. Постраждалих немає. У зону пошкодження потрапив автомобіль, який було евакуйовано.
Цього року комунальне підприємство «Київтеплоенерго» замінило рекордні 130 км і в наступному році місто забезпечить ще більші масштаби ремонтних робіт для уникнення подібних аварій.
Рух транспорту, що був припинений на період ремонтних робіт, наразі відновлений.

Друк