Зустріч трудового колективу КП «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО»

23 січня 2019 року відбулась зустріч трудового колективу КП «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» з заступником київського міського голови з питань житлово-комунальної інфраструктури, міського благоустрою,  екології та природних ресурсів Петром Пантелеєвим та Мариною Хондою, заступником мера з питань суспільних комунікацій та  соціальної політики.

Темою зустрічі стало підведення підсумків роботи київської міської влади за 2015-2018 роки та перспективи розвитку нашого міста. Марина Хонда розповіла про зміни, які відбулись в Києві за ці роки. Зокрема, про проведену реконструкцію 16 медичних закладів, впровадження системи електронної реєстрації пацієнтів медичних закладів, якою вже користуються 2 мільйони киян. На реалізацію проекту «Нова українська школа» міською владою виділено 155,3 млн. грн. Відремонтовано 330 спортивних закладів, проведено реконструкцію 339 парків та створено 10 нових за європейським зразком, відремонтовано понад 830 км доріг, закуплено 248 одиниць громадського транспорту.

Велику увагу міська влада приділяє термомодернізації будівель, за 3 роки встановлено систему диспетчеризації та моніторингу енергоспоживання в 400 школах та дитсадках, за міською програмою 70/30 модернізовано 330 житлових будинків.

Петро Пантелеєв розповів про плани розвитку теплоенергетичного комплексу міста. Він зазначив, що великим досягненням міської влади стало повернення цього комплексу під контроль міста.

«В теплоенергетичному комплексі працює близько 8000 осіб. Це люди, які віддали частку життя цій роботі, і я вважаю великим здобутком те. Що нам вдалося зберегти професійний і досвідчений колектив. Міська влада і в подальшому приділятиме велику увагу роботі підприємства», – зазначив заступник голови КМДА. В 2019 році планується інвестувати 500 млн. грн. в заміну тепломереж. Передбачений ремонт електрофільтру на заводі «Енергія». Велика робота буде проводитись на київських ТЕЦ, які поступово доводитимуть свою конкурентоспроможність на новому ринку електроенергії. «Перед нами масштабні завдання, але я переконаний, що з колективом КП «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» нам це вдасться»,- сказав представник КМДА.

У другій частині зустрічі Петро Пантелеєв відповів на запитання працівників. Запитання стосувалися планів міської влади щодо будівництва житла для працівників житлово-комунальної сфери: «Наразі визначається форма такого будівництва, це можуть бути гуртожитки, або житло на умовах співфінансування. Ми готові розглянути пропозиції підприємства щодо будівництва або реконструкції житла для співробітників». Також місто буде і надалі працювати в напрямку енергомодернізації житлового фонду.

Працівники дізнались про плани київської влади про будівництво метро на Виноградарі, реконструкцію мостів та шляхопроводів. Також всі присутні на зустрічі змогли звернутись до гостей з власними питаннями, щодо проведення робіт з благоустрою біля своїх домівок та ремонту шкіл, де навчаються їх діти.

Друк