Гідравлічні випробування розпочинаються ще у 6 районах Києва: Оболонському, Шевченківському, Подільському, Голосіївському, Печерському, Дарницькому

У м. Києві продовжуються планові гідравлічні випробування для підготовки теплових мереж до роботи в осінньо-зимовий період. З 13-14 травня «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» буде випробовувати мережі на гідравлічну щільність на 4 теплоджерелах. Гідравлічні випробування на окремій ділянці триватимуть не менше 14 днів.
З метою зниження аварійності на початку наступного опалювального сезону Комунальне підприємство «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» проводить гідравлічні випробування. Трубопроводи під підвищеним тиском випробовуються на гідравлічну щільність і міцність.
З 13 травня проведення гідравлічних випробувань буде розпочато на теплоджерелі «СТ-2». Через це послуги з централізованого гарячого водопостачання тимчасово будуть відсутні в Оболонському і Подільському районах. А з 14 травня випробування будуть проходити на теплоджерелах: РК «Молодь», «СТ-1» і «ТЕЦ-5». Тому у зв’язку з випробуваннями гаряче водопостачання тимчасово буде відсутнє в Шевченківському, Голосіївському, Солом’янському, Печерському і Дарницькому районах.
З переліком адрес по кожному району, де тимчасово (з 13 по 27 травня) послуги з гарячого водопостачання буде призупинено, можна ознайомитися тут:
З переліком адрес по кожному району, де тимчасово (з 14 по 28 травня) послуги з гарячого водопостачання буде призупинено, можна ознайомитися тут:

 

Друк